Technische info voor 1:10 Electro Off Road Wagens

Tamiya Mad Bull vs. Tamiya Dark Impact

Tamiya Mad Bull: de kunststof achtervering is vervangen door versetlbare alu schokbrekers       Tamiya Mad Bull: de kunststof voorvering is vervangen door versetlbare alu schokbrekers

Deze achterwielaangedreven Off Road is een leuk alternatief voor erbij te hebben.Het DT-01 chassis is gelijk aan van de hieronder afgebeelde Tamiya Fighter.

Tamiya Fighter met zijn DT01 chassis, welk gelijk is aan dat van de Mad Bull

Video Testdrive Corally C10 & Tamiya Mad Bull

 Deze stoere Buggy is te voorzien van een aantal optie's:

Deze Big Block motor heeft ongelofelijk veel trekkracht bij lage toerentallen, tegen steile hellingen duwt hij de Mad Bull probleemloos omhoog.

 

 Met road-banden krijg je een heel gelikte Mad-Bull: Kijk eens op deze MadBull Site www.rcmadbull.net (met toestemming van de auteur)

 Met de hierboven gebruikte banden is deze wagen prima geschikt voor het electro Rally rijden.

Extreme Make-Over

 Deze Mad Bull Fighter is voorzien van allerlei opties. De standaard 540 motor is vervangen door een Big 12 Turns Triple motor, de kunststof achter- en voorveren door aluminium schokbrekers,  de kunststof lagers zijn vervangen door de metalen kogellagers.

Tamiya MadBullfigter www.webff.nl/rccars

De standaard Madbull kap is vervangen door een Madfighter kap, de wielen zijn voorzien van kogellagers.

 

Tamiya MadBullfigter www.webff.nl/rccars

Boven de regelaar is een motorkoeler geinstalleerd, de standaard kunststof schokbrekers zijn vervangen door blauw geŽloxeerde aluminium schokbrekers, de stuuroverbrenging is geheel aangepast ipv. de standaard stangoverbrenging zitten hier kogelfusees op.

De ontvanger wordt door de externe schakelaar ingeschakeld. De profilering van de achterbanden is afgestemd op de achterwielaandrijving.

ln dit vooraanzicht zijn de blauw geŽloxeerde dempers goed zichtbaar

Ook de achterste schokbrekers zijn aangepast, met rubber vulringen is de schokbrekerophanging gefixeerd op het frame.Let op de plaats van de schakelaar bij het rechtervoorwiel.

De bodydraagarm achter van de Madfighter past ook op het Madbull chassis.Let op de koeler boven de regelaar.

 

@Disclaimer:wij achten ons niet aansprakelijk voor fouten en/of wijzigingen op deze website.